Házirend

A Felfedezők Napján a D-csarnokban kiállítóink és előadóink ismertetik meg a látogatókat a terepi munka világával és a felfedezéshez szükséges eszközökkel, felszerelésekkel. A rendezvényen három helyszínen folynak majd előadások.

Nagyszínpad: A nagyszínpadon a programok általában minden egész órában kezdődnek. Az ismeretterjesztő előadások 20 percesek.

Földszinti előadó: A Földszinti előadóban a 25 perces előadások óránként követik egymást egész óra 30 perckor.

Emeleti előadó: Az Emeleti előadóban a 25 perces előadások óránként követik egymást minden egész órakor.

Az földszinti és az emeleti előadótermek előadásaiba az előadás megkezdését követően is be lehet kapcsolódni, és közben el is lehet hagyni a termet. Kérjük azonban érkezésével és távozásával ne zavarja az előadót vagy a hallgató közönséget!

Képrögzítés: A rendezvényünkön video- és fényképfelvételeket készítünk, a sajtó számára, későbbi munkánkhoz és dokumentálási céllal. A rendezvényen való részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a felvételeken Önt megjelentethessük kiadványainkban, sajtómegjelenéseinkben.

Gyermekfelügyelet: A gyermekprogramokon múzeumpedagógusaink a kisgyermekek tartalmas szórakoztatását biztosítják. Gyermekfelügyeletet, -megőrzést nem tudnak vállallni, ez az Ön felelőssége! Megértését köszönjük!

Adatvédelem: A rendezvényen a látogatókról játékaink során gyűjtött személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik személy részére nem adjuk ki. Az adatkezelő a rendezvény főszervezője, A Földgömb magazin kiadója a Heiling Média Kiadó Kft. Adatai végleges törlését kérheti az adatkezelőhöz intézett felhívással: www.heiling-media.hu

Balesetvédelem: A rendezvényünkön való részvételével Ön elfogadja, hogy betartja a helyszín balesetvédelmi és tűzvédelmi szabályait. A hétpróba ügyességi játékain mindenki csak saját felelősségére vehet részt.

NKFI BOX

banner 7PROBA 2014

banner 7PROBA NEMET v2

banner 7PROBA vw v2

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon

banner 2014 pedaloca